Hirdessen itt

Videó: Saját haját rakta az ételbe, hogy ne kelljen fizetnie az étteremben


Trükkje be is jött

Saját haját rakta az ételbe, majd nagy botrányt csapott egy brit pubban egy nő, hogy ne kelljen kifizetnie az ételét. A trükkje be is jött. A vendéglő egy nagyjából 5600 forintnak megfelelő összeget bukott, és csak akkor vették észre, hogy át lettek verve, amikor megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit – jelentette a helyi sajtóra hivatkozva az RTL.

A Balckburn városában található The Observatory nevű pub vezetője, Tom Croft a helyi sajtónak elmondta: akkor tűnt fel neki az átverés, amikor megnézte az esetről készült felvételeket, hogy lássa, mi is történt. A videón egy nőt és egy férfit lehet látni, akik már befejezték az evést. Majd a nő kitép pár hajszálat a hajából, és a tányérjában lévő maradékra rakta.

Croft közölte, hogy „felfordult a gyomra”, és nagyon dühös lett, mert ezzel a trükkel mások megélhetését veszélyeztette a nő. Hozzátette, hogy ha nem lenne felvétel, és az emberek csak azt hallották volna, hogy náluk hajszálak vannak az ételben, az tönkretehette volna a jó hírüket.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések